Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

[VÍDEO] Els manifestants convocats pels CDR a Girona llencen coets contra els Mossos i calen foc a una barricada amb contenidors

L’acte ha començat a la delegació del Govern i ha recorregut diversos carrers fins a la plaça 1 d’Octubre

Redacció
Redacció 01/10/2020
Alguns dels concentrats davant de la barricada del carrer Sèquia de Girona aquest 1 d'octubre del 2020.(Horitzontal)

Els manifestants convocats pels CDR a Girona han llençat coets i ous contra la línia policial que els Mossos han muntat a la subdelegació del govern espanyol i han acabat calant foc a una barricada amb contenidors a tocar de la plaça 1 d’Octubre. L’acte ha començat a dos quarts de vuit davant de la delegació del Govern i després ha iniciat un recorregut pel diversos carrers de la ciutat fins arribar a Emili Grahit. D’allà han enfilat cap a la carretera de Barcelona fins arribar a la subdelegació, on hi havia tanques policials. Aleshores, han començat a llençar ous i coets. Els Mossos els han advertits per megafonia que deixessin de llençar objectes.

Poc després, la Brigada Mòbil dels Mossos (BRIMO) ha arribat per Jaume I i els manifestants han reculat fins al carrer Sèquia, on han llençat cinc contenidors a terra i els han calat foc. Després, s’han congregat a la plaça 1 d’Octubre.

La barricada amb contenidors al carrer Sèquia a tocar de la plaça 1 d’Octubre de Girona aquest 1 d’octubre del 2020. (Horitzontal)

El moment en què llencen coets contra la línia policial davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona aquest 1 d’octubre del 2020. (Horitzontal)