Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Els comuns suspenen de militància Nuet

Catalunya en Comú acusa ERC "de negociar amb trànsfugues"

|

- Publicitat -
Catalunya en Comú ha suspès cautelarment de militància Joan Josep Nuet, li ha obert un expedient sancionador i li demana que deixi l’acta de diputat per les negociacions entre ERC i Sobiranistes pel 28-A. Els comuns ho han explicat mitjançant un comunicat fet públic després que s’hagi confirmat que els republicans reserven el lloc número quatre per a un home de Sobiranistes.
El partit li demana que deixi l’acta de diputat “per preservar els drets” dels votants en considerar que “ja no defensa l’ideari ni els principis fundacionals” de CatECP. En aquesta línia, l’insten a facilitari l’entrada a la següent persona de la llista i emplaça al grup parlamentari a prendre “les mesures necessàries” per a expulsar-lo.
En el comunicat, els comuns carreguen contra els republicans per “l’espectacle mediàtic dels últims dies impulsat per ERC amb la negociació amb persones escollides democràticament per les llistes de Catalunya en Comú” i reclamen al partit d’Oriol Junqueras que “deixi de negociar amb trànsfugues”. Assenyalen que tot plegat “és incompatible” amb “la nova manera de fer política” que impulsen els comuns.
Et pot interessar  Acord d'última hora entre ERC i Junts al Parlament: Pacten no investir qui no accepti "treballar per fer efectives les condicions" d'un referèndum
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió