Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Els barons del PSOE es rebel·len contra Sánchez per culpa de Catalunya

Emiliano García – Page, president de Castella – La Manxa, ha demanat la convocatòria urgent d’una reunió del PSOE per tractar la presència d’un relator en les negociacions entre el […]

Redacció 06/02/2019
Imatge d'una reunió del PSOE

Emiliano García – Page, president de Castella – La Manxa, ha demanat la convocatòria urgent d’una reunió del PSOE per tractar la presència d’un relator en les negociacions entre el Gobierno i la Generalitat. “Sobre Espanya parlen tots els espanyols”, ha advertit el dirigent a Pedro Sánchez. Sobre el dret a l’autodeterminació, García – Page retreu al Gobierno que “no es pot alimentar part de la societat catalana que s’ha cregut que sí que pot fer un referèndum d’autodeterminació”.

En aquest sentit, el president d’Aragó Javier Lambán ha fet un tuit per dir que “aprovar un pressupost no justifica cessions que posin en qüestió la Constitució, la unitat d’Espanya, l’estat de dret ni la decència”. Així ha demanat al president del Gobierno que no cedeixi “a xantatges dels independentistes”, als quals ha titllat de “càncer de la democràcia amb el que cal acabar”.