Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Elisenda Alamany renuncia com a portaveu de CatComú al Parlament

En un comunicat afirma que les dinàmiques dels comuns "recorden massa a altres grups parlamentaris que ens han precedit"

|

- Publicitat -

La fins ara portaveu de Catalunya en Comú al Parlament de Catalunya, Elisenda Alamany, ha anunciat la renúncia al càrrec aquest dilluns al matí després que la setmana passada presentés la nova plataforma ‘Sobiranistes’, amb l’objectiu per redirigir el partit a les línies fundacionals i sent crítics amb corrents integrades als Comuns com ICV. Aquest nou escenari poc ha agradat a la direcció del partit i la tensió generada ha estat evident. Tot i això, Alamany segueix mantenint l’escó a la Cambra.

Publicitat

“Lamento afirmar que som lluny d’allò que volíem superar i que es repliquen dinàmiques i posicionaments polítics que recorden massa a altres grups parlamentaris que ens havien precedit”, ha escrit en un comunicat. “Considero que, tenint en compte la situació actual, altres companyes ho podran fer millor que jo al capdavant del grup”, ha conclòs.

 

 

Et pot interessar  ERC, comuns i PSC reclamen que la Mesa de l’Eurocambra decideixi sobre l’ús del català “tan aviat com es pugui”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió