Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

El Teatre del Centre de Manlleu reobre després de 12 anys de remodelació

El Teatre del Centre de Manlleu (Osona) ha reobert aquest divendres després de 12 anys d’obres de reforma i rehabilitació. La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha inaugurat la reobertura […]

Agències 29/12/2018

El Teatre del Centre de Manlleu (Osona) ha reobert aquest divendres després de 12 anys d’obres de reforma i rehabilitació. La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha inaugurat la reobertura d’aquest equipament, al qual encara li queda una tercera fase de reforma les sales del pis superior i una part dels vestuaris, és previst que es liciti l’any que ve. Segons el departament de Cultura, les obres de rehabilitació del teatre van començar el 2006 però els treballs han patit “considerables retards i paralitzacions a causa de problemes de finançament i de titularitat, els quals, a més de la fallida de l’empresa que s’encarregava de l’obra, van fer que el projecte s’aturés durant llargs períodes”.

A l’acte d’inauguració, a més de la consellera, hi ha participat l’alcalde de la localitat, Àlex Garrido, i el president de l’Associació Teatre Centre, Emili Jané. Durant l’acte, Borràs ha recordat que aquest ha estat “un procés ple de revolts: amb canvis de titularitat del teatre, empreses que han fet fallida, cinc consellers diferents i un lesiu període d’aplicació d’això que en diuen, també de manera força teatral, l’aplicació de l’article 155 de la Constitució”.