Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

El successor de Budó a La Garriga i tres regidors més deixen el PDeCAT

|

- Publicitat -

L’exalcalde de La Garriga i cap de llista de JxCat en les municipals, Jordi Pubill, i tres regidors més del grup han anunciat aquest dimarts que han abandonat el PDeCAT i passen a ser regidors no adscrits en el consistori.

Publicitat

En una carta publicada en el seu compte de Twitter recollida per Europa Press, es concreta que, a més de Pubill, els tres regidors que han trencat el carnet del partit i també han deixat el grup municipal són Xavier Bernaldo, Juan Esteban i Juliet Grau, amb el que el grup de JxCat es queda solament amb dos membres.

Pubill, que va substituir en el seu moment a l’actual consellera de Presidència, Meritxell Budó, en l’Alcaldia, explica que al principi d’aquest any, per “discrepàncies greus” amb l’executiva local del PDeCAT, van presentar la seva baixa de militància del partit que té els drets de JxCat, precisa.

Per això, han acceptat la sol·licitud de renúncia que els ha demanat el president local del PDeCAT a La Garriga, mitjançant l’executiva comarcal, i passen a ser regidors no adscrits fent ús de l’acta personal.

També asseguren que en aquesta nova etapa els acompanyen “la major part de la llista electoral” amb la qual es van presentar a les municipals i que tenen el suport de molts veïns.

A més, anuncien que, en els propers mesos, presentaran “un nou projecte, 100% municipalista, allunyat de les directrius d’un partit i d’una manera de fer” que ja no els representa, subratllen.

“Un nou projecte inclusiu capaç de ser un moviment transversal de debò, que sumi i que ens permeti fer el que ens agrada fer: treballar junts per al nostre estimat poble i la seva gent”, assenyalen.

Segons ells, “les diferències totalment insalvables amb l’executiva local del PDeCAT han fet impossible, desgraciadament, mantenir l’essència del que pretenia ser JxLaGarriga”.

“Així i tot, nosaltres seguim creient en aquesta essència i ens anem del grup per mantenir-la sense l’oposició interna de l’estructura de cap partit polític”, conclouen.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió