Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

El Quartet Mèlt canta 100 anys d’història

La formació Quartet Mèlt porta a El Molino de Barcelona des d’aquest dijous i fins al 27 de gener l’espectacle Imparables! Els darrers 100 anys d’història de Catalunya en 16 […]

Redacció
Redacció 10/01/2019
Quartet Mèlt per Europa Press

La formació Quartet Mèlt porta a El Molino de Barcelona des d’aquest dijous i fins al 27 de gener l’espectacle Imparables! Els darrers 100 anys d’història de Catalunya en 16 cançons.

Tal com s’ha informat la premsa, l’espectacle és un viatge a través d’una narració dramatitzada d’Òscar Orbezo, des de finals del segle XIX fins a l’actualitat.

El punt de partida de l’espectacle són els Cors de Clavé, nascuts a finals del segle XIX per tal de difondre la música coral entre les classes populars. Avançant en el temps, el Quartet Mèlt anirà il·lustrant diferents episodis de la història catalana: els cabarets dels anys 20, la II República, la conseqüent Guerra Civil, la vaga de tramvies, la visita dels The Beatles a Barcelona i els Jocs Olímpics. El musical, barreja l’humor, la tendresa i és colpidor quan ho ha de ser. Tot per mostrar la història col·lectiva del principat dels últims 100 anys.

El Quartet Mèlt és una agrupació de cant coral, formada per la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell). Van saltar a la fama durant la tardor de 2015 en guanyar el concurs de TV3: Oh Happy Day. Alhora que col·laboraren en el disc de la Marató del mateix any. El 2016 van publicar el seu primer disc: Maletes.