Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

El PSOE no correspon Colau i castiga Barcelona sense habitatge públic de lloguer assequible

|

- Publicitat -

L’acord d’Ada Colau amb el PSC per a mantenir l’Ajuntament de Barcelona es veu cada dia més factible, però sembla que els socialistes no li agrairien amb cap mesura per a la ciutat, sobretot tenint en compte que el ministeri de Foment espanyol ha deixat fora la capital catalana de les primeres promocions del ‘Pla 20.000’ d’impuls a l’habitatge públic en règim de lloguer assequible.

Publicitat

“El Ministeri de Foment promou el ‘Pla 20.000’ per pal·liar i corregir els desajustos del mercat del lloguer en determinats àmbits del territori nacional, en què la dificultat per a l’accés a l’habitatge en aquest règim és creixent per l’escassetat d’oferta i, en conseqüència, per l’increment de preus”, diu el Gobierno, obviant que Barcelona encaixa perfectament en la descripció. De moment, només es construirà habitatge per a persones amb pocs recursos a Eivissa (532), València (970), Sevilla (948), Màlaga (1.362), Madrid (1.800), Ceuta (90) i Melilla (21).

Aquest diari s’ha posat en contacte amb el Ministeri de Foment espanyol per a demanar explicacions, però no ha obtingut resposta.

Et pot interessar  Felipe González, escandalitzat per les negociacions amb Junts, adverteix que l'amnistia "no té cabuda" a la Constitució
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió