Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El president Torra visita les víctimes de l’incendi de Badalona

Aquesta tarda de dissabte, el president Quim Torra ha visitat els ferits i les famílies de l’incendi d’avui a Badalona, hospitalitzades a la Vall d’Hebron. El cap de l’executiu ha […]

Redacció
Redacció 05/01/2019
Twitter

Aquesta tarda de dissabte, el president Quim Torra ha visitat els ferits i les famílies de l’incendi d’avui a Badalona, hospitalitzades a la Vall d’Hebron. El cap de l’executiu ha expressat la seva solidaritat i suport cap als ferits i les seves famílies. Torra ha pogut escoltar els seus testimonis, que ha descrit com “actes d’heroisme”.

El president també ha visitat el Centre Cívic de Sant Roc on s’hi troben famílies que vivien a l’edifici. Allà, juntament amb l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, han anunciat que es reuniran demà per buscar solucions pels afectats de l’incendi de l’Avinguda Marquès de Mont-roig de Badalona.

Abans, però, ha parlat amb l’alcalde de La Llagosta, al qual li ha fet arribar el condol per a la família de la víctima de l’incendi d’aquest migdia. En els dos casos ha destacat i agraït el paper dels serveis sanitaris, d’emergència i dels bombers.