Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

El PP publica un vídeo on demana la mort de Pedro Sánchez

Suposadament era una piulada humorística i l'han esborrat

|

- Publicitat -

El PP ha difós a través del seu compte oficial de Twitter un vídeo suposadament humorístic en què un nen demana a la seva carta als Reis d’Orient la mort del president del govern espanyol. “Estimats Reis Mags: El meu cantant preferit era Amy Winehouse i te la vas emportar. El meu actor preferit era Robin Williams i te’l vas emportar. El meu humorista preferit era Chiquito de la Calzada i també te’l vas emportar. Només t’escric aquesta carta per dir-te que el meu president preferit és…Pedro Sánchez”, recull la carta, que el pare assegura que enviarà a Correus per evitar que “s’extraviï”.

Publicitat

El PSOE ha condemnat el vídeo i ha exigit al partit que el retirés. Minuts després, el vídeo ha estat eliminat. El PP ha atribuït a un “error” la seva publicació i assegura que no pretenia “ni ofendre ni desitjar el mal a ningú”.

El partit liderat per Pedro Sánchez ha afirmat en una piulada que “afortunadament, els partits polítics hi són per alguna cosa més que per desitjar la mort del president del govern”.

El vídeo, firmat per Ignacio de la Puerta, es va penjar fa uns dies a Youtube i ja acumula prop de 9.000 visualitzacions. A la part final, s’hi inclou la frase “Que ses majestats els Reis d’Orient compleixin tots els teus desitjos (o quasi tots)”.

Et pot interessar  Felipe González, escandalitzat per les negociacions amb Junts, adverteix que l'amnistia "no té cabuda" a la Constitució
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió