Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

El PP col·loca amb un sou ingent un torero que es va quedar fora del Congreso el 28-A

|

- Publicitat -

El Govern de la Comunitat de Madrid -capitanejat pel popular José Luis Martínez-Almeida- ha decidit nomenar el torero Miguel Abellán nou director gerent del Centre d’Assumptes Taurins (que depèn de la conselleria de vicepresidència), segons ha avançat ‘El Mundo’. Tal com es desprèn de l’última llista de retribucions publicades per la Comunitat de Madrid, el sou per al torero com a màxim responsable de la Comunitat en aquests assumptes serà de 75.084,00 euros anuals.

Publicitat

El Partit Popular ha col·locat així Abellán després que no entrés al Congreso per Madrid en les passades eleccions espanyoles del 28-A. Uns comicis que no van traduir-se en bons resultats pels populars i, com el torero anava de número 12 en la llista per la capital espanyola i només van ser escollits els 7 primers, no va poder aconseguir una butaca com a diputat al Congreso.

Ara, amb tot, cobrarà un sou ingent per gestionar els esdeveniments taurins a la plaça de toros de ‘Las Ventas’ i altres indrets de Madrid i per incitar els més joves a apuntar-se a les cinc escoles de tauromàquia que hi ha a la Comunitat. També gestionarà els ajuts econòmics a associacions i penyes i promocionarà el toreig “com a festa del poble”. Segons la pàgina oficial del Govern de la Comunitat de Madrid, defensarà “la seva puresa i permanència, iniciant i secundant iniciatives d’aquest ordre de qualsevol naturalesa”.

Et pot interessar  Aznar i Rajoy participaran en l'acte del PP del dia 24 de setembre contra l'amnistia
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial