Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

El PP acusa el govern de Sánchez d'”amenaçar la Constitució”

Elías Bendodo diu que l’executiu espanyol ha dissenyat “tempestes d’escàndols” per tapar la reforma de la sedició

Agències 05/12/2022
El coordinador del PP, Elías Bendodo, en roda de premsa a la seu del PP Data de publicació: dilluns 05 de desembre del 2022, 12:58 Localització: Madrid Autor: PP

El coordinador general del PP, Elías Bendodo, ha acusat el govern espanyol d'”amenaçar la Constitució” i dissenyar “tempestes d’escàndols” per “desviar l’atenció” de la seva gestió sobre qüestions “controvertides” que generen “rebuig” entre els ciutadans. Segons Bendodo, aquest és un “govern en flames” amb “molts focus actius” que es van “superposant uns als altres”, però “els espanyols no som ximples”. El coordinador ha afegit que, malgrat tot, els espanyols no obliden que s’està tramitant “amb nocturnitat” la reforma del delicte de la sedició i la reforma de la malversació.

En roda de premsa a la seu del PP, Bendodo ha afirmat que en les circumstàncies actuals la celebració del 44è aniversari de la Constitució és un “dia trist”. Segons ha afirmat, en comptes de participar en els actes del dia de la Constitució, el govern espanyol hauria de “demanar perdó” per “l’atac continu dels seus socis a la unitat constitucional”. “Sánchez vol cremar abans de Nadal les qüestions polèmiques per estrenar el 2023 com un any sanchista”, ha afirmat.