Dilluns, 10 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

El “populisme sexual” de Cayetana Álvarez de Toledo

La candidata del PPC titlla de “populisme sexual” el discurs de l’esquerra sobre la dona La cap de llista del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de […]

Redacció
Redacció 17/04/2019
Pla tancat de la candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, durant l'acte de partit a Lleida. Imatge del 17 d'abril de 2019. (Horitzontal)

La candidata del PPC titlla de “populisme sexual” el discurs de l’esquerra sobre la dona

La cap de llista del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat el moviment feminista d'”evocar la confrontació i la divisió d’homes contra dones”. En un acte de campanya a Lleida amb el candidat Dante Pérez ha acusat l’esquerra de “parlar en nom de totes com durant molt de temps van fer els homes” i de practicar “populisme sexual”.

L’aspirant popular ha assegurat que “els homes no són violadors per naixement” ni les dones són “víctimes”, i ha criticat que a elles se’ls respecta més la presumpció d’innocència: “Si ets dona, neixes amb una presumpció d’innocència A. Si ets home, neixes amb una presumpció d’innocència A- o B”.