Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El número 2 de Bou es va negar el 2014 a casar una parella homosexual al·legant “objecció de consciència”

El segon a la llista de l’alcaldable del PP per Barcelona Josep Bou, Óscar Ramírez, es va negar al 2014 a casar una parella de dones al·legant “objecció de consciència”. […]

Redacció
Redacció 12/04/2019

El segon a la llista de l’alcaldable del PP per Barcelona Josep Bou, Óscar Ramírez, es va negar al 2014 a casar una parella de dones al·legant “objecció de consciència”. Va publicar-ho aleshores El País i ara ho ha recollit TOTBarcelona, que ha recordat que quan Ramírez era regidor amb els populars pel districte de Sarrià no va voler efectuar la unió civil però que -segons la versió del PP- no té res a veure amb qüestions ideològiques. De fet, des del partit apunten que ja havia casat un conegut d’un membre de la formació cap al 2012.

Així, asseguren que tot va ser fruit d’un conflicte amb ICV a Sarrià que va acabar amb Ramírez negant-se a efectuar el “torn de casaments”, en què hi havia més parelles a banda de l’esmentada, perquè els regidors d’aquesta formació no feien casaments. Sobre el fet que al·legués “objecció de consciència”, han dit al digital de Barcelona que ho va fer per “tancar la polèmica”.