Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El nou equip de govern d’Andorra es reuneix amb el copríncep episcopal a Palau

La trobada es va celebrar al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, pocs dies després que els ministres hagin pres possessió del càrrec

|

- Publicitat -

El cap de Govern d’Aandorra, Xavier Espot, juntament amb tot el nou equip de Govern que configuren el Consell de Ministres, es va reunir ahir a la tarda amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, bisbe de La Seu d’Urgell. Aquesta ha estat la primera reunió institucional entre els membres del nou executiu i el copríncep, després del primer contacte el cap de Govern i Vives que es va celebrar ara fa una setmana.

Publicitat

La trobada, de caràcter cordial, es va celebrar al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, pocs dies després que els ministres hagin pres possessió del càrrec. Durant la reunió les autoritats andorranes van comentar amb el copríncep les prioritats de cadascun dels ministeris així com els reptes que ha d’encarar el país durant aquesta legislatura, com ara la negociació per a l’Acord d’associació amb la Unió Europea, el pacte d’estat de Salut, la sostenibilitat de les pensions o l’impuls d’un creixement urbanístic sostenible.

Et pot interessar  Espot proposa un pacte d'Estat andorrà per les pensions i la relació amb l'UE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió