Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Ministeri de Defensa vol comprar un avió d’entrenament de 225 milions d’euros

Ara fa 10 dies, el Gobierno va enviar una carta a Catalunya demanant que exercís retallades en sanitat i despesa farmacèutica

Redacció
Redacció 10/08/2019
Avió de les forces armades espanyoles

El Ministeri de Defensa espanyol ha convocat un concurs públic per a la compra d’un avió d’entrenament integrat per l’Acadèmia General de l’Aire (AGA), de San Javier (Múrcia), amb un valor estimat de 225 milions d’euros.

Aquest nou avió entrenador de l’Acadèmia General de l’Aire substituirà els antics C-101 en els que des de fa gairebé 40 anys els alumnes d’aquest centre de formació militar reben el seu ensinistrament bàsic. El termini de presentació d’ofertes estarà obert fins al 23 de setembre pròxim, segons la convocatòria publicada al Butlletí Oficial de l’Estat recollida per VozPopuli.

Retallades en sanitat

Una notícia que encara genera més frustració si tenim en compte que tot just fa 10 dies, el Govern del PSOE ha enviat una carta a les onze comunitats autònomes on demana un pla d’ajust i retallades en la despesa farmacèutica i sanitari per haver superat el límit d’endeutament acordat en els pressupostos que va aprovar el 2018 el Govern de Mariano Rajoy.