Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

El mercat del peix de Mercabarna registra un 85% menys de compradors per la vaga general

El Grup Bon Preu cessa “totalment” la seva activitat

Avatar
Agències 18/10/2019
Una imatge de Mercabarna

El mercat del peix de Mercabarna ha registrat un 85% menys de compradors per la vaga general d’aquest divendres, segons han informat fonts del mercat de majoristes. En aquest sector hi ha el 98% de majoristes oberts però hi ha anat un 15% dels compradors habituals, mentre que aquest dijous les vendes van augmentar un 20%.

Pel que fa a la fruita, hi ha el 16% de les parades obertes i aquest dijous van vendre un 60% més. D’altra banda, l’escorxador ha sacrificat un 40% menys i han obert un 53% de les parades de flors i el 10% de les detallistes, que aquest dijous van vendre un 5% més.

Grup Bon Preu se suma a la vaga d’aquest divendres 

D’altra banda, Grup Bon Preu s’ha sumat a la vaga general que han convocat aquest divendres a Catalunya els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i ha cessat “totalment” la seva activitat.

Així, no hi ha activitat comercial ni laboral, i els treballadors tenen un permís retribuït la jornada d’aquest divendres. Ha sostingut que el tancament de tots els seus establiments i centres de treball suposa un esforç considerable per a la companyia, si bé considera que “el moment és excepcional i així ho mereix”.