Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

El Mercat Central de València celebra aquest dissabte el seu 95è aniversari

Els actes commemoratius es prolongaran durant els pròxims mesos

|

- Publicitat -

La plaça de Ciutat de Bruges acollira dissabte que ve diversos actes commemoratius del 95è aniversari del Mercat Central, que va obrir les seves portes el 1928. L’Ajuntament de València ha programat diverses activitats que n’inclouen algunes d’específiques per al públic infantil. Els actes d’aquest dissabte s’emmarquen en un programa commemoratiu més ampli que va començar al març i que està previst que s’allargui fins a finals d’any.

Publicitat

Dissabte que ve, entre les 11.30 i les 13.30 h es duran a terme a la plaça de Ciutat de Bruges diverses activitats per al públic infantil com a contacontes, “pintacares” i globoflèxia. A la vesprada, a partir de les 19.30h, està programada una festa popular, amb actuació musical, sopar de germanor i bingo popular.

Els actes commemoratius es prolongaran durant els pròxims mesos. Al juny està previst un berenar-sopar a la Casa de la Caritat recordant el dinar que el 1928 va oferir el Mercat Central a dos mil persones desafavorides de la ciutat, amb motiu de la inauguració de les seues instal·lacions.

Al setembre, i en coordinació amb els altres mercats de la ciutat, tindrà lloc un concurs de paelles coincidint amb el World Paella Day (WPD). També al setembre, el dia 23, la Banda Municipal de València oferirà un concert a la plaça del Mercat.

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació, el 16 d’octubre, està prevista la presentació del llibre de receptes “La cuina del Mercat Central de València. Receptes de hui i de sempre” al Palau de l’Exposició. Finalment, des del 15 de novembre al 17 de desembre s’ha programat l’exposició fotogràfica “95 anys donen molt a contar”. Es durà a terme als voltants del Mercat Central.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió