Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

El mallorquí viral de First Dates revela més detalls del seu pas pel programa i torna a encendre les xarxes: “Puta Espanya i puta Pompeu Fabra!”

Jaume no s'ha mostrat sorprès per les crítiques a la seva decisió de rebutjar una segona cita amb una castellanoparlant

|

- Publicitat -

El pas de Jaume pel popular programa de Cuatro ‘First Dates’ no ha deixat ningú indiferent. El mallorquí s’ha fet viral a les xarxes per haver defensat en prime time i en una cadena espanyola que vol una parella catalanoparlant, ja que el castellà no és la seva llengua.

Publicitat

Aquest dijous, en declaracions al programa de ràdio Matina Codina de Rac 105, ha explicat que ell ja va avisar al programa que anava a viure a la Cerdanya i que cercava una parella de la Cerdanya, l’Alt Urgell o Andorra, però que finalment el van intentar emparellar amb una d’Alacant. A més, des de ‘First Dates’ el van intentar convèncer que “no està tan lluny amb tren” des de la Cerdanya.

“Són uns carronyaires”

Jaume no s’ha mostrat gaire sorprès per les reaccions generades. “Jo entenc que una persona que viu a Conca i que vegi a l’ABC que una persona ha rebutjat una altra pel tema de l’idioma i que és pel català es posi feta una fera“, ha dit. Tampoc no s’ha tallat un pèl a l’hora de parlar dels mitjans espanyols que han qüestionat la seva decisió. “Entenc que els mitjans vulguin fer clickbait amb tot això, perquè són uns carronyaires”, ha reblat.

Després d’explicar la seva situació sentimental actual i de criticar amb contundència el menjar del programa, ha afegit que Valtònyc feia feina al seu poble i que anaven junts al gimnàs. Finalment, s’ha acomiadat del programa amb un “puta Espanya i puta Pompeu Fabra!”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió