Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Grup Koiné celebra que Laura Borràs hagi contestat només en català en les darreres compareixences

Caldrà veure si el Govern i els líders polítics catalans faran el mateix que ha posat en pràctica la presidenta del Parlament i eviten el ridícul de repetir-ho tot en castellà com si doblessin una pel·lícula

Redacció
Redacció 07/07/2021
La presidenta del Parlament, Laura Borràs

El Grup Godó carrega contra la decisió de Laura Borràs

En una peça indomable, indigna d’un mitjà del país, La Vanguardia carrega contra la valentia de la presidenta del Parlament.

Cal exigir al Govern i als líders polítics catalans que prenguin exemple per evitar el menyspreu a la llengua catalana

Són molts els estaments que ho han demanat per evitar disminuir el paper de la llengua catalana. Precisament aquest mitjà ho va preguntar en la primera roda de premsa del president Pere Aragonés que va contestar que seguiria contestant en català, castellà i anglès, cosa que no succeeix,  ja que els periodistes de mitjans espanyols per evitar feina demanen que repeteixen el que han dit en castellà.

Aquest és el tuit que ha fet el Grup Koiné agraint el gest de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Koiné fa temps que demana que s’acabi amb la duplicitat en les declaracions i rodes de premsa del Govern, el Parlament i altres estaments i es facin únicament en català.