Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

El Govern recorre a la llibertat d’expressió per mantenir el pols a la JEC

L’estat autoritari que a través de la Junta Electoral Central espanyola (JEC) ha perpetrat un cop contra la llibertat d’expressió obligant al Govern a retirar el llaç groc i també […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 22/03/2019
Membres de l'equip del president del Govern, Quim Torra, pengen la nova pancarta a la façana de Palau: "Llibertat d'opinió i d'expressió. Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans", a plaça Sant Jaume, el 22 de març de 2019 (Horitzontal)

L’estat autoritari que a través de la Junta Electoral Central espanyola (JEC) ha perpetrat un cop contra la llibertat d’expressió obligant al Govern a retirar el llaç groc i també el blanc i la pancarta en suport als presos polítics i exiliats que hi ha al balcó del Palau de la Generalitat, ha rebut un nou cop.

Per sorpresa de tot, membres de l’equip del president del Govern, Quim Torra, a primera hora de la tarda han penjat una nova pancarta a la façana de Palau: “Llibertat d’opinió i d’expressió. Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans”, visible des de tota la plaça Sant Jaume.

Ara, la Fiscalia General de l’Estat ha explicat que presentarà una querella contra Torra després de rebre l’informa de la JEC sobre “l’incompliment conscient i reiterat” de les resolucions per part del president català.

Relacionats