Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

El Govern nomena Anna Maria Molina Cerrato com a nova directora general de Funció Pública

El nomenament d'Anna Maria Molina arriba després que l'executiu hagi destituït l'anterior directora general, Marta Martorell, pel desgavell viscut durant les proves de dissabte

|

- Publicitat -

L’executiu català ja ha trobat substituta a Marta Martorell, que fins ahir era la directora general de Funció Pública. El Govern, després de comunicar que la cessava arran del desgavell i les incidències viscudes durant les proves d’oposicions per estabilitzar les places del funcionariat de la Generalitat, ha publicat el nomenament d’Anna Maria Molina Cerrato, que serà la nova directora de Funció Pública.

Publicitat

Molina va néixer a Barcelona el 1975, i és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2003), diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra (1997) i Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (2005). És funcionària del cos general superior d’Administració des del 2010, així com del cos general de gestió d’Administració de la Generalitat de Catalunya des del 2005; on ha ocupat diferents llocs als departaments de Salut i de la Presidència, i on ha exercit com a subdirectora general d’Anàlisi i Planificació Estratègica a la Direcció General de Funció Pública.

Anteriorment, Molina va ocupar diversos llocs de responsabilitat en diferents empreses del sector privat en l’àmbit dels Recursos Humans, i d’haver exercit com a lletrada laboralista en un despatx professional.

Et pot interessar  El sindicat CSIF portarà el Govern als jutjats per haver anul·lat les proves d'oposició del 29 d'abril, obligant a repetir-les al juliol
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió