Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El Govern fa decaure el toc de queda a tot Catalunya a partir d’aquest divendres

Manté la limitació de 10 persones en reunions socials i el 70% de l’aforament en actes religiosos

Avatar
Agències 24/08/2021
Pla general del carrer de la Mare de Déu dels Desemparats de Gràcia en el primer divendres sense toc de queda. Imatge del 21 d'agost de 2021. (Horitzontal).

El Govern ha aprovat en el marc del Procicat la pròrroga de les mesures de la covid-19 a Catalunya, a excepció del toc de queda, que decau als 19 municipis on encara era vigent. És el cas d’Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí. Se segueixen limitant les reunions familiars i socials – tant en l’àmbit públic com en el privat – a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents. Pel que fa a l’aforament, es manté al 70% en l’assistència a actes civils o religiosos, inclosos casaments, culte i cerimònies fúnebres.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud demà perquè puguin entrar en vigor aquest divendres 27 d’agost.