Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

El Gobierno de Sánchez proposa solucionar la despoblació rural amb casernes militars

Les eleccions espanyoles s'apropen i sap que el vot de les zones rurals serà clau

|

- Publicitat -

Les eleccions espanyoles s’apropen i Pedro Sánchez sap que el vot de les zones rurals serà clau, ja que les províncies menys poblades reparteixen ni més ni menys que 99 escons. Potser per això, el Consejo de Ministros aprovarà avui setanta mesures per abordar la despoblació, dispersió i envelliment de la població que afecta -sobretot- a l’interior de l’Estat espanyol. Entre aquestes mesures, destaca la que aposta per reforçar les bases i aquarteraments de Defensa en aquestes zones usant les instal·lacions infrautilitzades.

Publicitat

Segons l’Executiu de Sánchez, aquest pla -que s’hauria de desenvolupar en diversos anys- podria afectar uns 200 emplaçaments de Defensa en més de 50 zones rurals. Ha estat dirigit per Isaura Leal, que ara ja ha abandonat el seu càrrec com a comissionada davant el repte demogràfic per anar en les llistes al Congreso del PSOE per Madrid.

D’altra banda, entre altres coses, el Gobierno planteja també -des de Justícia- el manteniment i reforç de la plantilla de funcionaris judicials per frenar la migració a les grans ciutats; així com altres mesures que afectarien professors o diferents integrants de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Et pot interessar  Sánchez diu que els catalans han votat "obrir un temps nou" amb Illa: "Serà beneficiós per tot Espanya"
Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut