Dimarts, 4 d'agost de 2020 - Edició 740
La República

El Diplocat reactiva el seu web dos anys després del tancament pel 155

L’aleshores vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáenz de Santamaría, va fer mofa de la seva persecució: “Sabeu com es diu ara el Diplocat? Ja no es diu Diplocat, es diu ‘Diplocat en liquidació’”, va dir

Redacció
Redacció 22/11/2019

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha reactivat el seu web dos anys després del tancament pel 155. La pàgina té el mateix domini però ha estat renovada i donarà major visibilitat als 38 membres del consorci per destacar el seu “caràcter plural i transversal”. La web està disponible en català, castellà, aranès, anglès, francès i alemany.

Des del Diplocat asseguren que s’està recuperant “lentament” la seva activitat que es va reprendre a la primavera d’enguany. I és que aquest ens -que es va crear el novembre del 2012 amb l’objectiu de donar a conèixer Catalunya al món i aconseguir així el reconeixement exterior del país- va ser un dels més atacats pel Partit Popular quan va voler escapçar la sobirania de les institucions catalanes. Tant és així que l’aleshores vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáenz de Santamaría, va fer mofa de la seva persecució. “Sabeu com es diu ara el Diplocat? Ja no es diu Diplocat, es diu ‘Diplocat en liquidació’”, va dir.

Relacionats