Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El Consell i representants de la Cambra de Comerç es reuneixen a la Casa Macià per a treballar sobre un conveni de col·laboració

En la trobada hi ha intervingut Carles Puigdemont, i els consellers del Govern, Lluís Puig i Teresa Vallverdú

Redacció 08/07/2022

El Consell per la República, encapçalat pel seu president, Carles Puigdemont, i els consellers del Govern, Lluís Puig i Teresa Vallverdú, s’han reunit aquest divendres el matí de divendres 8 de juliol en una reunió institucional. La trobada també ha comptat amb la presència dels representants de la Cambra de Comerç de Barcelona – Mònica Roca, la seva presidenta i alguns membres del seu Comitè Executiu-, tot amb l’objectiu de construir un marc de col·laboració i continuar elaborant un conveni acordat per les dues parts per dotar a la societat catalana de més eines per assolir la República catalana.

Els representants de la Cambra de Comerç a la reunió han estat liderats per Mònica Roca, presidenta de l’entitat, i alguns dels membres del seu Comitè Executiu.

La trobada s’ha dut a terme a un espai referencial per a l’exili Catalunya: la Casa de Francesc Macià a Prats de Molló, Catalunya del Nord.
La Consellera del Govern del Consell, Teresa Vallverdú, Responsable de Desplegament Reglamen- tari i advocada, ha valorat molt positivament aquesta primera reunió i ha recalcat que “és una passa per entendre que tenim molts punts en comú per aconseguir la independència del nostre país”.