Dilluns, 15 d'agost de 2022 - Edició 1480
La República

El Borbó fa un discurs des de la claveguera

El col·lectiu de creadors ahir va fer una acció anomenada “Veus de la claveguera”. La performance pretenia denunciar la corona borbònica i el seu estil de govern, fent una metàfora bastant evident. L’acció […]

Joan Vila i Boix 02/10/2018
Punt sonor de l'acció

El col·lectiu de creadors ahir va fer una acció anomenada “Veus de la claveguera”. La performance pretenia denunciar la corona borbònica i el seu estil de govern, fent una metàfora bastant evident. L’acció es va poder escoltar en diferents punts d’Olot ahir.


Els artistes de la Garrotxa van posar un altaveu dins de la claveguera. Aquest reproduïa el discurs de rei Felip VI de Borbó, tal com ha fet públic el canal el Youtube Catalunya Free TV, amb un vídeo molt il·lustratiu.

Aquest col·lectiu d’artistes ja va causar polèmica el juny passat en fer un mural a la façana de l’ajuntament d’Olot on es modificava el quadre de “La Càrrega” de Ramon Casas, per posar la bandera del PSC sobre el policia. La imatge volia denunciar el suport dels socialistes catalans a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.