Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

El pròxim objectiu de Canadell: l’aeroport del Prat

El president de la Cambra de Barcelona preveu abordar els problemes de la infraestructura amb el president d’Aena, Maurici Lucena

Agències 10/08/2019
Joan Canadell, a la redacció de 'La República'

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha dit aquest dissabte que ell i el president d’Aena, Maurici Lucena, s’han emplaçat per a setembre a fer balanç de l’estiu i “evitar futurs problemes a l’Aeroport del Prat”, on ha hagut sengles vagues de personal de terra d’Iberia i, actualment, de vigilants de seguretat.

En un tuit recollit per Europa Press, també ha dit que aquests dies ha estat “en contacte permanent” amb Lucena, ja que Canadell presideix la Cambra i també Turisme de Barcelona.

“Com ell preveia, l’impacte és baix”, ha afegit Canadell sobre la vaga a l’Aeroport de Barcelona.

Poques cues en la segona jornada de vaga dels vigilants dels controls de seguretat de l’aeroport del Prat

La segona jornada de la vaga indefinida dels vigilants de seguretat de l’Aeroport de Barcelona – El Prat està registrant aquest dissabte al matí poques cues. Molts dels viatgers han estat previsors i han avançat l’arribada a l’aeroport, tot i que no tantes hores com ho havien fet els passatgers de divendres, en una primera jornada de la vaga dels treballadors de Trablisa que al final va tenir, però, poca afectació. Tot i l’afluència elevada, els passatgers avancen amb fluïdesa i, després de serpentejar per les cintes, s’han d’esperar algun minut abans de passar el control de seguretat. Cap a quarts de 6 del matí, però, sí que s’ha format una cua que ha arribat fins als mostradors i els viatgers han hagut d’esperar uns 45 minuts. S’esperen uns 160.000 passatgers aquest dissabte en un miler de vols, entre sortides i arribades.