Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

El gobierno aprova dijous els PGE 2022 i hi inclou el 15% d’impost de societats per a les grans empreses

|

- Publicitat -

El govern espanyol aprovarà aquest dijous els pressupostos generals de l’Estat de 2022 en un Consell de Ministres extraordinari després que PSOE i Unides Podem hagin assolit un acord aquest dimarts al matí. Ho ha explicat el ministre de Presidència, Félix Bolaños, en roda de premsa aquest dimarts després del Consell de Ministres ordinari. Bolaños també ha confirmat que el projecte inclourà el mínim del 15% de l’impost de societats per a les grans corporacions, tal com demanava Unides Podem. El ministre de Presidència ha defensat que el mínim d’IS implica “adaptar-se al consens internacional”.

Publicitat

Bolaños ha afirmat que “en cap moment ha perillat la coalició” durant la negociació. Pel que fa als PGE, el ministre de Presidència ha dit que la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, els presentarà dijous i donarà “informació detallada”. Bolaños espera que el Congrés doni llum verda als comptes públics abans del 31 de desembre i ha assegurat que cercaran aprovar-los “amb diàleg”.

Et pot interessar  La Moncloa esperarà al fracàs del debat d'investidura de Feijóo per donar una resposta formal a Junts sobre les condicions de Puigdemont
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió