Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Draps bruts del PP: Feijóo va pagar 45 milions d’euros a mitjans de comunicació sense concurs públic

La hipocresia dels populars: Reneguen de les “paguetes” socials i adjudiquen subvencions a dit

Redacció 22/06/2022
El president de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, a l'arribada a la Conferència de Presidents Data de publicació: diumenge 13 de març del 2022, 21:08 Localització: La Palma Autor: Andrea Zamorano

El 2017 el PP galleg deia que no aspirava a “donar paguetes” per justificar l’aprovació de fons insuficients per la inclusió social. I és que els populars són més de tràmits irregulars i adjudicacions a dit. Segons revela Público, el líder de la formació Alberto Núñez Feijóo va pagar prop de 45 milions d’euros a les empreses editores de mitjans de comunicació privats mitjançant ajudes directes i convenis opacs de propaganda institucional. La majoria d’aquestes, afins al PP.

Aquestes sucoses quantitats no estan incloses a les partides destinades a pagar les insercions publicitàries convencionals que solen fer les conselleries de la Xunta en premsa, ràdio, televisió i mitjans digitals. Així mateix, també romanen ocults els més d’1,25 milions d’euros públics que el Govern gallec va pagar el mes passat a mitjans nacionals amb seu a Madrid mentre Feijoó es preparava per liderar el partit, ja a l’àmbit nacional.