Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Detinguts per enfrontar-se en una baralla amb catanes a Tarragona

L’actitud hostil dels agressors ha perllongat l’operatiu de detenció fins dissabte al migdia i ha requerit deu dotacions de Mossos d’Esquadra a causa de la complexitat de la situació

Agències 05/09/2021

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a Tarragona cap a les 13.00 hores dues persones per presumpte atemptat contra l’autoritat. Els arrestats havien protagonitzat prèviament una baralla amb catana, la qual cosa ha motivat l’actuació de la policia catalana. Fonts policials han explicat que els fets s’han produït en un pis del Nou Eixample, proper a la Tarraco Arena Plaça, i que ha calgut mobilitzar deu dotacions per la complexitat de la situació, ja que els dos detinguts estaven tancats a l’immoble i tenien armes blanques. A més, segons el ‘Diari de Tarragona’, un d’ells ha volgut fugir saltant pels balcons.

Els Mossos d’Esquadra van provar de detenir els agressors, però van veure que tenien una actitud molt hostil en contra dels agents. L’operatiu per a la detenció, per aquest motiu, es va allargar fins dissabte al migdia i ha involucrat un total de 10 patrulles. També ha calgut la col·laboració de la Guàrdia Urbana. Els agents han hagut d’esperar per poder entrar amb seguretat a l’immoble, ja que els presumptes autors dels fets van atrinxerar-s’hi per evitar que els detinguessin.