Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Detingut un grup de policies espanyols amb armes blanques que arrencava estelades de propietats privades a la Ribera d’Ebre

|

- Publicitat -

Les alarmes van saltar quan diversos homes encaputxats, tapats de cap a peus van ser enxampats visualment per habitants de la zona arrencant estelades i tota classe de simbologia independentista de llocs públics i de propietats privades a la Ribera d’Ebre.

Publicitat

Malgrat que l’objectiu devia ser la discreció, no ho van aconseguir. Van cridar tant l’atenció fins al punt que van ser detinguts i identificats per sorpresa pels Mossos d’Esquadra.

En veure’s obligats a revelar la seva identitat quan van ser identificats, curiosament tots ells tenien una cosa en comú, pertanyien als cossos de seguretat de l’estat espanyol.

Per altra banda, més enllà del fet que van protagonitzar, que diu molt de tals organitzacions policials i de la forma d’actuar del país que pretenen defensar, que a més a més es tracta d’accions que es reprodueixen cada dia per tot el territori català, anaven altament equipats amb navalles, cúters, xurracs extensibles, entre altres eines, essent un veritable perill públic tenint la capacitat de fer mal a qualsevol.

Et pot interessar  Més espionatge: els Mossos i la policia espanyola tenien una llista amb dades de més de 50.000 socis de l'ANC
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió