Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Detenen 5 activistes per ruixar amb pintura negra les seus de PP i PSOE a Madrid

El PP i el PSOE, de bracet a l'hora de criminalitzar l'acció protesta de Futuro Vegetal 

|

- Publicitat -

Nova acció protesta de l’organització ecologista Futuro Vegetal. Aquest dilluns els activistes han ruixat amb pintura negra les façanes, les portes i els logotips de les seus estatals del Partit Popular i del PSOE a Madrid per protestar contra la inacció dels partits en la defensa del medi ambient. La policia ha detingut cinc participants, tres d’ells a la seu del PP i dos a la del PSOE.

Publicitat

Ambdós partits han denunciat a través de les xarxes socials aquest “atac” de l’activisme. A través del compte oficial de Twitter del partit, el PSOE ha condemnat “qualsevol acte de violència i intimidació” contra les formacions polítiques que representen “de manera legítima” la ciutadania. Alhora, els socialistes han mostrat “solidaritat” amb altres partits afectats i han aprofitat per recordar que seguiran “defensant la justícia social a Espanya, ara i sempre”.

Per la seva banda, el secretari general del PP a Madrid, Alfonso Serrano, ha denunciat també a través de Twiter l’intent de “l’esquerra radical” d’atemorir les persones que volen assistir a actes del seu partit. Serrano ha instat a omplir les urnes del 28 de maig amb “vots per la llibertat” davant la “intolerància i radicalitat” dels atacants. Des del compte del partit, han carregat contra una acció que a parer seu “no representa la manera d’actuar de la societat espanyola”.

Et pot interessar  #MarcaEspaña L'empresa espanyola que més contamina patrocina la Cimera de Clima de l'ONU de Madrid

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió