Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Denuncien un presumpte cas de racisme a la discoteca Titus de Badalona

L’actriu ha comunicat un presumpte cas de racisme, que hauria patit la seva neboda quan intentava entrar a la discoteca. El porter li va negar l’accés amb una polèmica resposta

Agències 31/10/2021

L’actriu Àgata Roca va denunciar dissabte a través d’Instagram un presumpte cas de racisme que hauria patit la seva neboda a la discoteca Carpes Titus de Badalona. En un post explicava que un dels porters del local va negar l’entrada a la seva familiar, originària de Madagascar i que anava acompanyada per dues amigues, amb aquesta frase: “Quan baixis dos tons de pell et deixarem entrar”.

En declaracions a Catalunya Ràdio aquest diumenge, el responsable de la discoteca, Ramon Fonollà, ha posat en dubte la veracitat del relat i ha criticat que la família els hagi denunciat a les xarxes socials abans de posar-se en contacte amb ells. També ha posat a la seva disposició la gravació de les càmeres de seguretat per esclarir què va passar.

De moment, no s’ha presentat denúncia formal als Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, en un comentari a la publicació de l’actriu el cos ha animat la noia i la família a presentar denúncia.