Dilluns, 21 d'Octubre de 2019 - Edició 452
La República

Delirant proposta de Bou per a Barcelona: militars paracaigudistes a la Guàrdia Urbana

El candidat popular a l’Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha defensat aquest dimarts que la ciutat aculli una desfilada de les Forces Armades i que la unitat de 500 homes […]

Avatar
Agències 26/03/2019
Josep Bou, candidat del PP a Barcelona, en una imatge d'arxiu

El candidat popular a l’Alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha defensat aquest dimarts que la ciutat aculli una desfilada de les Forces Armades i que la unitat de 500 homes que proposa per a la Guàrdia Urbana inclogui agents de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos i membres de la brigada paracaigudista de l’Exèrcit, en la qual proposa que es llicenciïn agents. Afirma que no pretén modificar el concepte de la Urbana, però vol aquesta unitat a ordres directes de l’alcalde, amb aquests 500 homes, 50 vehicles, armes llargues automàtiques i semiautomàtiques, missions antiterroristes, una caserna general a quatre vents i que es prioritzi la defensa passiva.

En un acte al Círculo Ecuestre al qual ha assistit el líder popular català, Alejandro Fernández, també ha deixat anar comentaris racistes dient que vol que “en l’imaginari d’una part de l’Europa de l’Est i de l’Àfrica sàpiguen i tinguin en compte que s’ha acabat allò de manta i puntada a la porta” a Barcelona. Ha avisat que no permetria problemes de seguretat ni casos com la finca ‘okupada’ de Can Vies, on aniria ell mateix, segons ha dit. “Barcelona no pot ser refugi d”okupes’, ‘narcos’, de traficants, manters i ‘turismofòbia”, ha afegit per acabar dient que ha visitat molts col·lectius, incloent drogoaddictes i un grup de romanesos que -segons ha explicat- estaven bojos, gairebé es maten i van dir que dispararien a l’espai on estaven.

Morts en enfrontar el poble 

Segons ha dit, el seu objectiu és recuperar Barcelona davant un “moviment populista i separatista que la pot destrossar i deixar-la com Vic, Solsona o Berga, potes enlaire i tot de groc”, i evitar que sigui una ciutat on no es rep com cal el rei. També ha afirmat que creu que l’MWC s’ha quedat a la ciutat però que ara no la triaria.

Per a ell, hi ha polítics que es dediquen a enfrontar el seu poble i això és un acte criminal, perquè -ha dit- va ser menys greu que Lluís Companys declarés la república catalana dins la república espanyola i va haver-hi més de 40 morts en poques hores. “No ha passat res perquè tenim una classe mitjana que li poses una escopeta i juga a la fira”, ha dit.

Relacionats