Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Delirant: el candidat de Vox a Formentera confon l’illa amb Menorca

Deixant de banda el fet que Vox presenta un únic programa electoral a tots els municipis, sembla que ni tan sols els mateixos candidats són capaços de diferenciar els pobles on es presenten

|

- Publicitat -

L’extrema dreta de Vox, a banda de ser experta en fomentar l’odi, també ho és en ficar la pota, fet que ha quedat sobradament demostrat al llarg de les últimes setmanes de campanya electoral. Deixant de banda el fet que la formació presenta un únic programa electoral per a tots els municipis on concorre a les eleccions, sembla que ni tan sols els mateixos candidats són capaços de diferenciar o saber els pobles on es presenten, tal com ha fet palès el candidat de Vox al Consell de Formentera, José Antonio Rebollo.

Publicitat

L’emissora pública de Formentera, Ràdio Illa, va emetre una entrevista a Rebollo el passat cap de setmana. En la conversa, el presentador, Pepo Rubio, va preguntar al candidat d’extrema dreta per les principals problemàtiques que afecten l’illa. Davant aquesta pregunta, Rebollo va respondre que “hem visitat llocs que es troben en mal estat, com les escoles, on els nens estan en mòduls pre-fabricats. S’ha de preguntar al PSOE quan posarà aquests nens en millors condicions”.

La conversa esdevé un acudit quan el presentador demana al candidat a quins mòduls es refereix, i aquest respon que n’hi havia diversos a una escola de Maó, que és la capital de Menorca i es troba a 275 quilòmetres de l’illa on es presenta. La conversa va tallar-se sobtadament després d’un silenci incòmode, i amb el presentador insistint perquè repetís la localització dels mòduls.

El programa va poder recuperar la connexió al cap d’una estona, i tot i que Rebollo va intentar justificar-se al·legant que es referia a uns mòduls de Sant Ferran de les Roques, el presentador va matisar-li que l’espai s’havia reconvertit en un conservatori i que ja no n’hi havia, de mòduls. 

Et pot interessar  El "somni" de Maragall: obrir Barcelona a la muntanya, cobrir les rondes i transformar el Besòs i el Front Marítim

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió