Diumenge, 9 d'agost de 2020 - Edició 745
La República

Decisió del govern espanyol: Coronavirus per a tothom

En lloc de tancar Madrid, amb dades d’infecció superiors a Itàlia que acabaren fent saltar pels aires el sistema sanitari, el govern de Pedro Sánchez, amb el vistiplau del “trifachito”, ha decidit fer un cafè per a tots.

L'Ull de Déu
L'Ull de Déu 15/03/2020

Escampem el coronavirus a tot l’estat i evitarem el ridícul mundial de dir que el problema està a la capital espanyola i que en certs territoris (especialment a Catalunya i al País Basc) les autoritats locals anaven molt per endavant a l’estatal. I, a més, tot això comptant amb el silenci còmplice de molta gent, que tot i veure clar el greu error de l’inoperant i amagat durant hores govern de Sánchez, mira cap a un altre lloc i deixa que s’aprofiti l’ocasió per uniformitzar l’estat. Un exemple sagnant n’és la compra d’espais publicitaris d’aquest diumenge a tots els mitjans afins al “gobierno”.

Han pres la pitjor decisió i, a més, presa amb retard. En el seu pensament únic i identitari, calia donar-li temps al coronavirus perquè circulés lliurement per tot l’estat. Han descentralitzat el coronavirus per així centralitzar el poder. Han utilitzat el drama per recuperar el poder i aplicar un 155 digne d’un cop d’estat. Han comprat els mitjans de comunicació d’obediència espanyola per atacar els governs de Catalunya i Euskadi, que han posat el crit al cel per la usurpació de funcions. I tot amb el servilisme i el vistiplau del partit de Pablo Iglesias i Ada Colau.

Avui s’ha demostrat que no som el 80 per cent i, per tant, amics d’Òmnium, canvieu la campanya inútil que esteu fent i centreu els esforços a recuperar la unitat independentista i del govern català per fer front al pitjor desafiament que ens ha fet l’estat espanyol. Per cert oblideu-vos tots els independentistes de la taula de negociació: serà la taula del #covid155.

 

Relacionats