Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Cs fa el ridícul proposant a PSC, comuns i PPC una declaració de “condemna” del 6 i 7 de setembre

|

- Publicitat -

Cs ja prepara un nou paperot. En aquesta ocasió, ha proposat al PSC, en Comú Podem i PPC signar una declaració conjunta per condemnar els fets que van ocórrer al Parlament els dies 6 i 7 de setembre del 2017, en referència als plens que van aprovar les conegudes com a “lleis de desconnexió” per preparar el referèndum d’independència.

Publicitat

El text suggerit per l’unionisme condemna “qualsevol intent de subvertir l’ordenament democràtic” i es compromet a “respectar sempre l’Estat democràtic de dret”. Tanmateix, els partits han ignorat, de moment, la idea de Cs i ni tan sols han respost. El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ho ha lamentat i ha explicat que els contactaran de nou.

La presidenta de la formació liberal, Inés Arrimadas, ha avisat que els partits que ho van promoure ho tornaran a intentar fer “per descomptat”. “Seria estrany pensar que no ho intentaran tornar a fer ara que tenen un govern d’Espanya que els ajuda”, ha dit. Tant de bo els partits independentistes tinguessin la convicció d’Arrimadas.

Publicitat

Més notícies

Opinió