Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

[Vídeo] De Gispert toreja Melero al Tot es Mou i retreu que li truquin per un tuit i no per parlar de la Caixa de Solidaritat

El president Quim Torra ha volgut tancar la polèmica sobre la Creu de Sant Jordi a Núria de Gispert recordant que es premia tota una trajectòria i no uns tuits. […]

Redacció
Redacció 02/05/2019

El president Quim Torra ha volgut tancar la polèmica sobre la Creu de Sant Jordi a Núria de Gispert recordant que es premia tota una trajectòria i no uns tuits. Malgrat això, TV3 ha seguit el joc a Ciudadanos i PSC i ha seguit forjant en la polèmica de l’expresidenta del Parlament.

Al programa Tot es mou, la periodista Helena García Melero ha fiscalitzat durament de Gispert per la publicació a les xarxes socials.

De Gispert ha sabut torejar en tot moment les malintencionades preguntes recordant com les persones que ella citava al seu tuit han insultat i han fet mofa dels presos polítics o del president legítim Carles Puigdemont.

L’expresidenta del Parlament no s’ha arronsat ni un segon, fins i tot, quan Melero ha convidat a la demòcrata que es disculpés en directe. És més, ha acabat l’entrevista telefònica lamentant que no s’hagi pogut parlar de la Caixa de Solidaritat i només s’hagi enraonat sobre l’enrenou del seu tuit que, per cert, ja està esborrat.

Relacionats