Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

[Vídeo] ‘Atresmedia’ dóna veu a un nét de Franco perquè negui l’existència del franquisme

Francisco Franco Martínez-Bordiú, nét de Francisco Franco, ha aparegut avui a la televisió per parlar de les amenaces de la Fundació que lloa el dictador al Gobierno si usa un decret […]

Redacció
Redacció 24/08/2018
Captura de pantalla del programa

Francisco Franco Martínez-Bordiú, nét de Francisco Franco, ha aparegut avui a la televisió per parlar de les amenaces de la Fundació que lloa el dictador al Gobierno si usa un decret llei per exhumar-lo de ‘El Valle de los Caídos’. Segons ells, l’executiu de Pedro Sánchez pot incórrer en un delicte de prevaricació i així li ho han fet saber. En una entrevista a ‘Antena 3’, Franco Martínez-Bordiú s’ha posicionat del costat de la fundació i ha carregat contra la iniciativa de Sánchez en nom de la seva família.

Però, ha fet una cosa encara més greu: negar el franquisme. “Personalmente, no se lo que es el franquismo […] No hay franquismo porque mi abuelo no quiso que lo hubiera”, s’ha atrevit a dir al programa ‘Espejo Público’ en unes declaracions que ha reproduït el programa ‘Al Rojo Vivo’ de ‘La Sexta’, també d’Atresmedia.

Relacionats