Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

Mastegot descomunal de l’ANC a la caverna per una informació falsa que els vincula amb Puigdemont

Un dels mitjans que representa millor la caverna mediàtica espanyola és El Confidencial, un diari digital que, malauradament, per les seves difamacions i mentides, no és la primera vegada que […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 09/11/2018
La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzzie

Un dels mitjans que representa millor la caverna mediàtica espanyola és El Confidencial, un diari digital que, malauradament, per les seves difamacions i mentides, no és la primera vegada que protagonitza una de les nostres notícies.

Avui, el diari espanyol publicava una exclusiva on assegura que el president Carles Puigdemont ha demanat a l’Assemblea Nacional Catalana les seves dades dels seus socis per a aconseguir més adherits per al Consell per la República i arribar als 10 milions d’euros (que seria aconseguir un milió de socis que és el que Puigdemont va demanar en una entrevista a un mitjà danès/alemany tal com us va explicar La República).

L’ANC no ha tardat a desmentir tal informació i ho ha fet tirant d’ironia: a través del seu perfil oficial de Twitter ha interpel·lat directament el diari espanyol “Hola! Ens passeu el títol de la novel·la? Hem trobat aquesta ficció a la secció de notícies i volem llegir-la sencera.”

https://twitter.com/assemblea/status/1060825174306508801

Relacionats