Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Eva Arderius, nova directora d’informatius de betevé

Amb una llarga trajectòria a la cadena hi ha fet de redactora, reportera, editora i presentadora. Actualment conduïa ‘Bàsics’, un programa sobre actualitat municipal

Agències 19/03/2021
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb la periodista Eva Arderius durant la trobada al Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, el 5 d'abril del 2019.

La periodista Eva Arderius ha estat nomenada directora d’informatius de betevé, el mitjà de comunicació públic de Barcelona. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, Arderius treballa des que tenia 22 anys a la cadena, on ha fet de redactora, reportera, editora i presentadora en diversos programes. Actualment és la directora i presentadora del programa ‘Bàsics’, un programa sobre actualitat municipal. A banda de la trajectòria a betevé, Arderius col·labora a ‘El Periódico de Catalunya’. L’any passat va publicar el llibre ‘Una altra Barcelona’, que recull el testimoni de deu persones que afronten situacions de vulnerabilitat a la capital catalana.