Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

El tuit d’Àngels Barceló que retrata les seves mentides al Quatre Gats

Àngels Barceló tenia el seu moment de glòria a TV3 de la mà de Ricard Ustrell al programa Quatre Gats. La periodista va demostrar estar molt desconnectada de Catalunya: “fa […]

Gerard Sesé 10/12/2018
Àngels Barceló als Quatre Gats

Àngels Barceló tenia el seu moment de glòria a TV3 de la mà de Ricard Ustrell al programa Quatre Gats. La periodista va demostrar estar molt desconnectada de Catalunya: “fa anys que visc a Madrid i hi ha coses que no sé explicar” afirmava.

Assegurava que hi havia gent que li havia assegurat que ja no escoltava la SER perquè no hi participaven independentistes i reivindicava “poder escoltar els que no ho són” quan, justament, als mitjans espanyols són els que aclaparen la major part del temps dedicat a les tertúlies i entrevistes.

Però la mentida més flagrant que Barceló va deixar caure és quan va reivindicar la seva “equidistància” i va assegurar que el fet de no ser independentista no significava que estigués al costat de l’Estat opressor i del règim del 78.

Però és fals. Sí que està al costat de l’unionisme i de la virulència estatal contra Catalunya. De fet, va fer una piulada el 31 d’octubre de l’any passat on mostrava clarament quina era la seva postura: