Divendres, 22 de gener de 2021 - Edició 911
La República

Delirant titular d’Okdiario per acusar ‘d’adoctrinament antifeixista’ la FMA de Manresa

‘Okdiario’ ho ha tornat a fer, ha tornat a projectar el seu odi contra Catalunya en un titular del tot delirant. “La CUP y los ‘cachorros’ de Arran organizan una […]

Redacció
Redacció 24/08/2018
Una captura de pantalla d'Okdiario

‘Okdiario’ ho ha tornat a fer, ha tornat a projectar el seu odi contra Catalunya en un titular del tot delirant. “La CUP y los ‘cachorros’ de Arran organizan una ‘fiesta infantil antifascista’ en Manresa”, van escriure ahir en relació al fet que l’antifeixisme vehiculi enguany la Festa Major Alternativa (FMA) de Manresa.

Una reivindicació que no ha agradat al digital d’Eduardo Inda, que ha acusat l’organització -que també ha preparat activitats infantils- “d’inculcar als nens missatges polítics d’extrema esquerra” i “simbologia política violenta”. Pel que fa als actes dedicats als adults, a ‘OKdiario’ també li molesten les xerrades contra el feixisme; com la que es va celebrar dimarts sota el títol “la persecució i criminalització de la lluita contra el feixisme”.

No toleren, doncs, la lluita antifeixista i sembla que estan més còmodes amb l’altra cara de la moneda. Fins i tot li han retret a l’Ajuntament de Manresa, “que governa el PDeCAT”, que “toleri” aquest programa. Sense cap mena de vergonya.

 

Relacionats