Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Delirant titular d’Okdiario per acusar ‘d’adoctrinament antifeixista’ la FMA de Manresa

No toleren la lluita antifeixista i sembla que estan més còmodes amb l'altra cara de la moneda

|

- Publicitat -

‘Okdiario’ ho ha tornat a fer, ha tornat a projectar el seu odi contra Catalunya en un titular del tot delirant. “La CUP y los ‘cachorros’ de Arran organizan una ‘fiesta infantil antifascista’ en Manresa”, van escriure ahir en relació al fet que l’antifeixisme vehiculi enguany la Festa Major Alternativa (FMA) de Manresa.

Publicitat

Una reivindicació que no ha agradat al digital d’Eduardo Inda, que ha acusat l’organització -que també ha preparat activitats infantils- “d’inculcar als nens missatges polítics d’extrema esquerra” i “simbologia política violenta”. Pel que fa als actes dedicats als adults, a ‘OKdiario’ també li molesten les xerrades contra el feixisme; com la que es va celebrar dimarts sota el títol “la persecució i criminalització de la lluita contra el feixisme”.

No toleren, doncs, la lluita antifeixista i sembla que estan més còmodes amb l’altra cara de la moneda. Fins i tot li han retret a l’Ajuntament de Manresa, “que governa el PDeCAT”, que “toleri” aquest programa. Sense cap mena de vergonya.

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de Manresa es personarà com a acusació popular en el procediment pels aldarulls del cap de setmana
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió