Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

Coronas denuncia la manipulació d’OKdiario en un titular que ha despertat l’odi espanyolista contra ell

“Un portavoz de ERC llama terroristas a Policía y Guardia Civil: ‘El 1-O hubo un segundo atentado’”. Així titulava, ahir, ‘Okdiario’ un article acusant el portaveu d’ERC a l’Ajuntament de […]

Redacció
Redacció 21/08/2018
El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, en una imatge d'arxiu

“Un portavoz de ERC llama terroristas a Policía y Guardia Civil: ‘El 1-O hubo un segundo atentado'”. Així titulava, ahir, ‘Okdiario’ un article acusant el portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Corones.

Però, avui, el mateix Coronas ha volgut destapar la ferotge manipulació informativa del mitjà contra el moviment sobiranista i ha aclarit que havien tergiversat maliciosament les  paraules que va pronunciar aquest diumenge al barri barceloní de Gràcia durant l’acte ‘República és llibertat’. “Diumenge a Gràcia vaig dir que l’1-O va haver-hi terrorisme d’Estat. ‘Okdiario’ evoluciona el titular per fer-lo més sucós per a la seva parròquia encara que tergiversa la realitat”, ha escrit.

En el tuit, el portaveu d’ERC també es fixa en la publicació del mitjà unionista a la xarxa (acompanyada d’un “¿Pero qué dice este hombre?”) i les respostes dels seus usuaris supurant “odi en estat pur”. Aquí només alguns exemples:

Relacionats