Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Comissen un centenar de pollastres utilitzats per baralles en una granja il·legal al Parc Agrari del Baix Llobregat

La policia denuncia els responsables de la finca per maltractament animal

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Joan Despí (Baix Llobregat) han intervingut 75 galls i 30 gallines en una granja il·legal ubicada al Parc Agrari. La majoria dels animals eren utilitzats per a baralles. Els agents van accedir-hi el 4 d’abril, després d’haver estat advertits de l’existència de la granja il·legal.

Publicitat

Durant la investigació, la policia havia comprovat des de fora la finca com hi havia nombrosos galls amb ferides tancats en gàbies. Un cop van intervenir dins, la policia, els vigilants del Parc Agrari i els tècnics municipals també van trobar un habitacle on els criadors guardaven medicaments de procedència il·lícita. Els Mossos van denunciar els dos responsables de la granja per maltractament animal.

La policia recorda que les sancions per aquestes infraccions poden arribar als 45.000 euros, a banda del tancament temporal de les instal·lacions i la inhabilitació per a la tinença d’animals durant un període que va dels dos mesos als cinc anys. També pot comportar responsabilitats penals.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió