Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Colau espera convèncer ERC i el PSC per fer un pacte d’esquerres si “lidera” el 28M

Colau ha volgut treure pit assegurant que en el passat ja ha demostrat que és capaç de superar aquests "vetos creuats"

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, i cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha ofert una roda de premsa el matí d’aquest dijous, 18 de maig, des de la seu de l’ACN. Durant aquesta, ha vaticinat que, si lidera el 28-M, convencerà PSC i ERC de superar “vetos creuats” i aconseguir arribar a un acord d’esquerres amb les dues forces, malgrat que ERC ha deixat ben clara la seva postura respecte a Collboni.

Publicitat

Colau ha volgut treure pit assegurant que en el passat ja ha demostrat que és capaç de superar aquests “vetos creuats”, de manera que confia que en les eleccions d’aquest any podrà repetir l’èxit de les negociacions i assolir un pacte en el qual participin tant PSC com ERC, independentment que estiguin dins o fora del govern.

D’altra banda, sobre si es veu en un govern en minoria, ha assenyalat que Barcelona “necessita majories àmplies i progressistes per governar la ciutat”. “La meva vocació és liderar aquest pacte d’esquerres”, ha indicat.

Et pot interessar  Maragall demana el vot per ERC per evitar que el PP entri al govern de Barcelona de la mà de Collboni i Trias
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió