Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Colau creu que els taxistes ”tenen motius” per desconvocar les protestes

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha considerat que hi ha motius perquè els taxistes “es plantegin desconvocar” la vaga, ja que ha assegurat que de la reunió que van mantenir […]

Redacció
Redacció 31/07/2018
Taxis fent vaga a Barcelona / Marc Puig

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha considerat que hi ha motius perquè els taxistes “es plantegin desconvocar” la vaga, ja que ha assegurat que de la reunió que van mantenir amb el Ministeri de Foment va sortir el compromís ferm del Govern espanyol de solucionar el conflicte.

En una entrevista aquest dimarts a la Cadena Ser, ha celebrat que el Ministeri els escoltés en una “reunió llarga”, de la qual sosté que van sortir compromisos clars per respondre les seves demandes.

“Té a veure que han aconseguit el que estaven demanant i que hi ha un compromís pel setembre per impulsar” les seves reivindicacions, ha dit, i ha assenyalat que el Consell de Ministres d’aquest divendres abordarà l’assumpte.

Exigeix serveis mínims

Els ha demanat que confiïn en el “compromís ferm, amb calendari” de Foment, i ha dit que si les promeses del Ministeri no es materialitzen, sempre poden tornar a les protestes.

Si decideixen mantenir la vaga, l’alcaldessa els ha reclamat que compleixin uns serveis mínims: “Els exigeixo que els garanteixin àmpliament. Considero un error que no s’apliquin”.