Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Colau, alcaldessa amb els vots de l’extrema dreta, crida a combatre-la

En un acte més de cinisme i populisme polític l’alcaldessa de Barcelona veient que el mandat està rebent moltes critiques presenta com enemic aquells amb qui va pactar l’alcaldia

Redacció
Redacció 11/07/2021
L'aplaudiment de Manel Valls a la investidura d'Ada Colau.

Defensa crear estratègies sistematitzades per respondre ‘fake news’ i denúncies

 

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha advertit aquest dissabte que l’extrema dreta està organitzada internacionalment i comparteix recursos i estratègia, i ha cridat a combatre-la enfortint també l’organització a nivell internacional i articulant estratègies davant “el sistema de ‘fake news’, assetjament i denúncies”. Cap referència a l’acord amb Manuel Valls.

 

Amagar a la comunitat internacionals que ell va pactar l’alcaldia amb l’extrema dreta de Manuel Valls

 

“Hem d’enfortir les nostres xarxes de solidaritat, amb més organització darrere, per a les persones que puguin patir riscos” en exposar-se davant l’extrema dreta, ha dit al debat de clausura de la cimera de BComú ‘Fearless cities’ amb l’alcaldessa de Santiago de Xile, Irací Hassler, i la periodista i política brasilera Manuela D’Ávila, que han abordat la feminització de la política.

 

Populisme i Lerrouxisme per amagar el seu pacte de la vergonya

 

Considera que aquests atacs són un senyal de la seva fortalesa i que estan demostrant que es pot fer política d’una altra manera, i ha advertit: “Tenim més poder del que ens havien fet creure, i estem aconseguint coses”.