Dimecres, 25 de novembre de 2020 - Edició 853
La República

Clatellada de Sala-i-Martin a Manuel Valls: “Sembla que qui no és benvingut a França és vostè”

Sala-i-Martin: “Si el que busca és ser el polític més odiat i incompetent, ja fa temps que té el títol!”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 01/03/2020
Xavier Sala-i-Martin al programa 'Faqs' de TV3

Sembla que les declaracions de Manuel Valls on va dir que l’acte del Consell de la República, realitzat ahir a Perpinyà, era “una provocació a Espanya i un atemptat en contra dels valors de la Unió Europea”, han portat molta cua i Sala-i-Martin no ha perdut l’oportunitat de posar sobre la taula, arguments més que de sobres per deixar en ridícul el regidor de l’Ajuntament de Barcelona. De fet, la tinent d’alcaldia de Perpinyà ja va contestar Valls dient que “la seva opinió l’importava un rave”.

L’economista li ha retret, en primer lloc, que ell va ser qui va perdre unes primàries a França, i que per tant se sobreentén que “qui no és benvingut a França” és ell. Pel que fa al comentari dels valors de la UE, Sala-i-Martin posa l’exemple de quan Valls era ministre d’Interior, el govern francès va fer deportar una nena petita perquè el seu pare no tenia papers, un acte completament en contra d’aquests suposats “valors” que denuncia el regidor.

Finalment, Sala-i-Martin defensa el president Puigdemont dient que té tot el dret a anar allà on vulgui perquè gaudeix d’immunitat per part del Parlament Europeu, i diu a Valls que “si el que busca és ser el polític més odiat i incompetent, ja té el títol

Relacionats